Grafička priprema
57741
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-57741,select-core-1.3.1,pitch-child-child-theme-ver-1.0.0,pitch-theme-ver-3.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,fade_push_text_right,grid_1300,vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
Title Image

Grafička priprema

Pružamo uslugu grafičke pripreme i oblikovanja vrhunske kvalitete koja se gradila dugogodišnjim iskustvom kroz suradnju s mnogim značajnim klijentima
Garancija Kvalitete Azinović

GRAFIČKA PRIPREMA

Art studio Azinović u mogućnosti Vam je pružiti uslugu grafičke pripreme i oblikovanja vrhunske kvalitete koja se gradila dugogodišnjim iskustvom kroz suradnju s mnogim značajnim klijentima. Naš iskusan i i stručni tim pomoći će Vam u ostvarivanju zamisli koristeći najsuvremeniju opremu. Oblkovanje Vaših tiskovina prethodi procesu grafičke pripreme. U razgovoru sa klijentom prilazimo razradi ideje i predstavljanja iste klijentu. Nakon usvajanja i razrade ideje prilazimo procesu grafičke pripreme tiskovine.
Raspon naših usluga iz područja grafičke pripreme obuhvaća sve što vam može zatrebati ako želite realizirati neku od vaših želja.
Ona uključuje skeniranje, obradu fotografija ili studijsko fotografiranje proizvoda, prijelom teksta kao i izradu probnih otisaka i maketa budućih tiskanih proizvoda. U procesu grafičke pripreme koristimo se suvremenom tehničkom opremom i grafičkim softverom posljednje generacije.

Zanima Vas grafička priprema?

Ispunite obrazac i naš će tim stupiti u kontakt s Vama. Hvala vam na Vašem interesu.